Vorm kan comeback Wolves niet voorkomen

Koen Freriks
22 oktober 2011, 15:52   Bijgewerkt: 22 oktober 2011, 16:03

Swansea City leek zaterdag lange tijd hard op weg naar een klinkende zege op de Wolves, maar de ploeg van keeper Michel Vorm hield slechts een punt over aan het duel. Wolverhampton vocht zich na een 2-0 achterstand terug in de wedstrijd: 2-2.

Ook Vorm kon daar niets aan doen. De Oranje-international had het in de eerste helft rustig onder de lat. Hij moest alleen ingrijpen op een inzet van Jamie O'Hara en deed dat met succes. Voorin werd er verder uitstekend gespeeld. Danny Graham en Joe Allen lieten Swansea rusten met een terechte ruime voorsprong.

Dat de wedstrijd nog ging kantelen had niemand na rust verwacht. De promovendus domineerde en leek de wedstrijd volledig onder controle te hebben. De gemiste kansen van the Swans bleken echter dure. Wolves kwam ver in de slotfase binnen twee maffe minuten op gelijke hoogte. Kevin Doyle klopte Vorm uit een rebound en O'Hara maakte zijn misser in de eerste helft goed door de gelijkmaker te maken.