Wouters gelooft in de filosfie van Koeman

21 oktober 2011, 15:57

Er staan FC Utrecht als gevolg van de trainerswissel weinig ingrijpende veranderingen te wachten volgens Jan Wouters. De nieuwe trainer zegt de lijn van voorganger Erwin Koeman te willen voortzetten.

"Ik sta geen ander beleid voor dan Erwin. De visie blijft hetzelfde: naar voren toe voetballen en voor de winst gaan. En in Utrecht mag het best opportunistisch. Daar moeten we een goede balans in vinden. Ik zie ook absoluut een stijgende lijn met deze jonge, talentvolle groep. Tegen RKC (3-0, red.) was het bij vlagen erg goed", aldus Wouters.

Het is voor de voormalige assistent-trainer weer even wennen om in de spotlights te staan. "Er kwam veel op me af de afgelopen dagen, veel meer natuurlijk dan ik als assistent gewend was, maar dat bevalt me goed", laat Wouters op de website van zijn werkgever weten.

Volgens de nieuwe trainer zijn het alleen de punten die tellen in het duel van komende zaterdag tegen SC Heerenveen. "Want we mikken op het linkerrijtje. Ze hebben moeite om het spel zelf te maken, maar zijn zeer gevaarlijk in de counter. Daar moeten we zaterdag alert op zijn."

Momenteel staan de Domstedelingen tiende in de Eredivisie met twaalf punten uit negen wedstrijden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen