Herstelde Cissé niet bezig met Afrika Cup

Ger
23 november 2011, 08:54

Sekou Cissé stelt niet bezig te zijn met een terugkeer in de nationale ploeg van Ivoorkust voor het toernooi om de Afrika Cup. De vleugelspeler van Feyenoord is net weer wedstrijdfit na een slepende teenblessure.

"Op dit moment is het mijn doel helemaal niet om naar de Africa Cup te gaan", zegt de 26-jarige Cissé tegen VI. "Natuurlijk, het is mooi om voor je land te voetballen. Tot twee jaar geleden zat ik vrijwel altijd bij de selectie van Ivoorkust. Door mijn blessure moest ik afhaken voor het WK in Zuid-Afrika en dat was één van mijn grootste frustraties."

"Ik kijk er ook best naar uit om weer terug te keren, maar voor mij is dat nu nog niet aan de orde. Met de bondscoach heb ik een paar keer contact gehad. Hij kent mijn situatie bij Feyenoord. Ik ben pas net terug, speel nog niet elke week en dus is het voor mij nu niet makkelijk om terug te keren te keren in de nationale ploeg. De bondscoach denkt daar net zo over."

"Ik moet nu eerst maar eens wekelijks goed blijven trainen en spelen. Dat is wat telt, al het andere is even niet belangrijk", weet de aanvaller. "Pas als ik straks weer helemaal de oude ben, mag ik over Ivoorkust gaan praten. Dat is nu nog te vroeg. Ik ben blij dat ik eindelijk weer plezier heb op het veld. Dat gevoel heb ik door mijn blessure twee jaar lang bijna niet gehad."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen