Koeman: "Verval mag niet te groot zijn"

25 november 2011, 09:22

Feyenoord staat dit weekend voor een belangrijke test. Dit seizoen gebeurde het al regelmatig dat het team de week na een topwedstrijd hopeloos voor de dag kwam. Dat gebeurde na het duel met AZ (0-3 tegen ADO) en ook na de klassieker tegen Ajax (0-6 bij FC Groningen). Na het sterke optreden van afgelopen weekend bij Vitesse (0-4) waakt trainer Ronald Koeman zondag tegen RKC voor een herhaling van zetten.

De coach van de Rotterdammers eist van zijn elftal dat het verval beperkt blijft. "De wedstrijden tegen Ajax, AZ en Vitesse waren dit seizoen veruit onze beste duels, dat niveau halen wij niet wekelijks. We moeten er wel voor gaan zorgen dat wij over een langere periode goed spelen. Het verval mag niet te groot zijn", zegt hij in AD Sportwereld. Dat zijn spelers niet overlopen van de ervaring, mag volgens Koeman geen rol spelen. "Je moet spelers geen excuses aanreiken, leeftijd zegt mij niet veel."

Feyenoord staat momenteel op een vijfde plaats in de Eredivisie. De ploeg heeft na dertien wedstrijden evenveel punten als Ajax, Heerenveen, Groningen en Vitesse.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen