Lille en Cole willen langer met elkaar door

Koen Freriks
23 november 2011, 19:00   Bijgewerkt: 23 november 2011, 19:09

Joe Cole zit op zijn plek bij de Franse kampioen Lille. De Engelsman wordt dit seizoen gehuurd van Liverpool en vooralsnog is dat een succes. Lille en Cole willen daarom ook na dit seizoen met elkaar door, meldde Lille-voorzitter Michel Seydoux vandaag tegen Sky Sports.

Cole verkoos afgelopen zomer een tijdelijke overstap naar Lille boven een transfer naar Aston Villa. De dertigjarige aanvallende middenvelder voelde zich snel thuis op de Franse velden. De kans dat Cole terugkeert bij Liverpool, waar hij nog twee jaar onder contract staat, is klein. Trainer Kenny Dalglish is tevreden over zijn aangetrokken middenvelders Stewart Downing, Charlie Adam en Jordan Henderson.

"Als Joe een goed gevoel heeft bij Lille, kunnen we de situatie bekijken en hem een aanbod doen", zei Seydoux. Cole hoopt door zijn loopbaan nieuw leven in te blazen bij Lille ook stiekem op nieuwe kansen bij het Engelse nationale team. De routinier wil volgend jaar graag op het EK spelen, maar is sinds het WK van 2010 niet meer opgeroepen voor zijn land.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen