Real komt achterstand te boven in 'rode' derby

26 november 2011, 21:50

Real Madrid heeft de beladen stadsderby tegen Atletico Madrid met een overwinning afgesloten. De Koninklijke was zaterdag voor eigen publiek met 4-1 te sterk voor de stadsrivaal.

Om de punten in Bernabeu te houden, moest Real wel veerkracht tonen. Adrian bracht Atletico na een kwartier spelen aan de leiding. Hij scoorde uit een zelf opgezette aanval.

De 0-1 bleef echter niet lang staan. Thibaut Courtois beging in het penaltygebied een overtreding op Karim Benzema. Niet alleen leverde dat Real een strafschop op, ook kreeg de Belgische keeper de rode kaart. Cristiano Ronaldo faalde niet vanaf elf meter en maakte er 1-1 van.

In het restant van de eerste helft lukte het Real niet kansen te creëren tegen het tiental van Atletico, maar na de pauze werd het verschil alsnog gemaakt. Angel Di Maria en Gonzalo Higuarin scoorden (3-1). De laatste acht minuten speelde Atletico zelfs met negen man, na een rode kaart van Godin. Ronaldo benutte vervolgens de daaruit voortgevloeide penalty (4-1).

Real gaat nu met zes punten voorsprong op nummer twee FC Barcelona aan kop in de Primera Division. Barça speelt later op de avond tegen Getafe.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen