Fortuna-coach Dusseldorp wordt VVV-directeur

28 december 2011, 12:57   Bijgewerkt: 28 december 2011, 13:02

Wim Dusseldorp is de nieuwe technisch manager van VVV Venlo. Hij komt per 1 januari over van Fortuna Sittard, waar hij hoofdtrainer was, en tekent voor drie jaar. Hij gaat samenwerken met de nieuwe hoofdcoach Ton Lokhoff en wordt samen met algemeen directeur Hans Soentjens verantwoordelijk voor het dagelijks beleid.

Soentjens is blij met de komst van Dusseldorp, zegt hij op de website van VVV Venlo. "Gezien zijn enorme expertise op het gebied van opleiden, zijn scoutingnetwerk en visie op medische begeleiding zien we in hem de juiste persoon om een impuls te geven aan de verdere ontwikkeling en professionalisering van de club."

Dusseldorp, in het verleden enkele jaren trainer van VVV Venlo, kijkt uit naar deze nieuwe uitdaging in zijn carrière. "Het was voor mij wel even goed nadenken, want het verlaten van het trainingsveld is geen beslissing die je zo maar even neemt, te meer daar ik ook bij Fortuna Sittard het gevoel had dat we op de goede weg waren. De verleiding om weer op eredivisieniveau te mogen werken bij de club die mij in 2001 de kans gegeven heeft om als hoofdtrainer in het betaalde voetbal te mogen starten was echter zodanig groot, dat ik deze beslissing vol overtuiging heb genomen."

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen