Ulderink verwacht vechtvoetbal tegen RKC

15 december 2011, 13:10   Bijgewerkt: 15 december 2011, 13:15

Met De Graafschap- RKC Waalwijk staat vrijdag een heus degradatieduel op het programma in de Eredivisie. Het verschil tussen beide clubs is momenteel drie punten in het voordeel van de Brabanders. Op eigen veld hoopt De Graafschap er voor te zorgen dat het in punten langszij komt, zegt coach Andries Ulderink.

"Deze wedstrijd brengt veel belangen met zich mee. Als we winnen, staan we gelijk met RKC, bij een nederlaag is het gat zes punten", zegt hij op de website van zijn club. Mooi voetbal verwacht Ulderink niet. "Mede vanwege de weersomstandigheden die zijn voorspeld, is het lastig om te zeggen wat voor een wedstrijd het wordt. Ik verwacht in ieder geval vechtvoetbal en onverwachte momenten. Wij moeten tot het randje gaan en misschien zelfs over het randje heen voor een goed resultaat", denkt hij.

Van RKC Waalwijk heeft de coach een prima beeld. "Het is een ploeg die prima kan voetballen, een behoorlijk geheel ook. In de beginfase van de competitie ging dat gepaard met goede resultaten. De voorbije periode is dat wat minder."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen