V/d Brom verwacht geen wijzigingen tegen RKC

2 december 2011, 15:38

Vitesse-trainer John van den Brom zal komend weekeinde ten opzichte van het afgelopen duel tegen FC Twente (0-0) hoogstwaarschijnlijk geen wijzigingen doorvoeren in zijn basisopstelling. De Arnhemmers treden zondag in het eigen Gelredome aan tegen RKC Waalwijk.

"Zeer waarschijnlijk start ik met dezelfde spelers als tegen FC Twente. Maar ik houd een slag om de arm. Zaterdag trainen we nog eenmaal", laat Van den Brom aan De Gelderlander weten. Dat betekent dat Renato Ibarra en Valeri Qazaishvili, die tegen Twente in de hoofdmacht debuteerden, tegen de Waalwijkers waarschijnlijk weer op een basisplaats kunnen rekenen.

"We gaan uit van eigen kracht. Ik verwacht dat we via de flanken vaker gevaarlijk zullen worden dan tegen FC Twente (0-0) vorige week. Nu moeten Ibarra en Qazaishvili het laten zien", aldus de oefenmeester.

Frank van der Struijk zal na een rugblessure waarschijnlijk weer deel uitmaken van de wedstrijdselectie van de Arnhemmers. Voor een basisplaats vindt Van den Brom het nog te vroeg. "Ik denk wel dat ik hem in de selectie opneem. Maar hij is er vier weken uit geweest. Dan moet je voorzichtig zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen