Wolves doet goede zaken in kelder Premier League

4 december 2011, 19:34   Bijgewerkt: 4 december 2011, 19:49

Wolverhampton Wanderers mag weer voorzichtig omhoog kijken in de Engelse competitie. De ploeg van trainer Mick McCarthy boekte zondag een kostbare zege op Sunderland in een 'duel der laagvliegers': 2-1. The Wolves klimmen door de zege naar de vijftiende plek in de Premier League.

Vooraf stond er de nodige druk op de wedstrijd. Beide ploegen bivakkeerden met elf punten immers in de onderste regionen van de hoogste divisie in Engeland en duidelijk was, dat de verliezer van zondag dieper in de degradatiezorgen zou worden gedrukt. Lang leek het erop dat het een vervelende middag zou worden voor de thuisclub, maar Steven Fletcher wist in de slotfase nog het tij te keren voor Wolverhampton.

Nadat Kieran Richardson Sunderland vlak na rust op voorsprong had gezet, velde Fletcher met twee treffers in de laatste twintig minuten hoogstpersoonlijk nog het vonnis over de bezoekers: 1-2. Sunderland staat zeventiende na de nederlaag en zal alle zeilen moeten bijzetten om degradatie te ontlopen, terwijl in Wolverhampton de zon weer even schijnt.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!