FC Utrecht met keeper Fernandez tegen PSV

20 januari 2012, 13:54

Junior Fernandez begint de tweede seizoenshelft als eerste keeper van FC Utrecht. De Paraguayaan, afgelopen zomer aangetrokken als vervanger van Michel Vorm, krijgt tegen PSV de voorkeur boven Erik Cummins. Een andere doelman, routinier Rob van Dijk, is wegens een knieblessure niet inzetbaar tegen de Brabanders.

"Hij heeft meer ervaring en is een goede lijnkeeper", motiveert coach Jan Wouters zijn beslissing om Fernandez de voorkeur te geven boven Cummins. "Maar Erik is na een mindere periode ook heel goed bezig. De twee ontlopen elkaar niet veel."

Naast Van Dijk ontbreken ook Jacob Mulenga, Daan Bovenberg en Marcus Nilsson wegens blessures. Achter de naam van Michael Zullo staat nog een twijfelgeval. "Vijf blessures is voor ons doen weinig", lacht Wouters als een boer met kiespijn op de website van zijn club. Hij hoopt PSV zondag te kunnen verrassen, zoals zijn ploeg eerder ook Ajax wist te verslaan. "Wij zullen echt als een team moeten spelen. We spelen thuis en willen zelf het initiatief nemen en vooruit voetballen. PSV laat ons ook vaak voetballen om dan in de snelle omschakeling de aanval te kiezen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen