Gele kaart en twitterverbod Breno na kritische tweet

17 januari 2012, 13:37

Een ongelukkige opmerking op Twitter komt Breno niet op een straf te staan. Zijn club Bayern München heeft de verdediger 'slechts' een uitbrander gegeven, nadat hij via de sociale netwerksite liet weten dat de club er, in zijn ogen, 'een potje van maakt'.

Breno moest op het matje komen bij de directie van Bayern, nadat via Twitter een bericht was verschenen waarin stond: "Wat ik nu toch meemaak. Bayern maakt er een potje van met me." Breno gaf in het gesprek toe dat de tweet van hem afkomstig was en bood direct zijn excuses aan. Dat was voor de clubleiding voldoende.

"Hij heeft zich bij de trainer en zijn teamgenoten verontschuldigd", zegt Bayern-voorzitter Karl Heinz Rummenigge in Kicker. "Daar blijft het bij. Ik zou zeggen dat we hem een gele kaart gegeven hebben. We staan achter hem, maar in de toekomst willen we geen twitterberichten meer van hem zien. Spelers kunnen niet zomaar hun emoties de vrije loop laten. Ik reken er op dat hij zich hier aan zal houden."

De boze tweet van Breno had te maken met het feit dat hij afgelopen weekend moest opdraven voor een wedstrijd met het beloftenelftal van Bayern München.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen