Hersenschudding houdt Ivens aan de kant

27 januari 2012, 15:53

Jonas Ivens kan niet meedoen in het competitieduel met FC Twente. De verdediger van FC Groningen kampt met een hersenschudding, opgelopen in de wedstrijd van vorig weekend tegen Heracles Almelo. Hij kreeg toen een bal tegen zijn hoofd.

Naast Ivens zijn ook Emil Johansson en Thomas Enevoldsen wegens fysieke problemen niet van de partij tegen Twente. Of Lorenzo Burnet en Koen van de Laak mee kunnen spelen, is onduidelijk. Beide spelers zijn niet honderd procent fit.

Trainer Pieter Huistra kijkt uit naar de wedstrijd tegen de Tukkers. "Spelen tegen één van de vier titelkandidaten is een mooie uitdaging. Het is de volgende mogelijkheid om de lijn door te zetten en te testen. Het is een tegenstander van formaat en des te groter is de overwinning als we drie punten behalen", zegt hij op de clubsite.

Bij FC Twente is in de winterstop aardig wat veranderd, weet Huistra. "Met Steve McClaren als nieuwe trainer zijn er enkele veranderingen bij hen zichtbaar. Zij spelen wellicht iets meer gecontroleerd. De strijd op het middenveld zal cruciaal zijn en wij hebben de insteek onze eigen sterke punten voor het voetlicht te brengen. Als wij onze kwaliteiten in stelling brengen, de organisatie goed is, we negentig minuten lang voor 100% scherp zijn, kunnen we zeker gaan voor de drie punten in Enschede."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen