Milan met drie Nederlanders langs Cagliari

29 januari 2012, 22:51   Bijgewerkt: 30 januari 2012, 00:36

De strijd om de Italiaanse landstitel lijkt dit seizoen te gaan tussen Juventus en AC Milan. Regerend landskampioen Milan nestelde zich zondag in het spoor van koploper Juve door in eigen stadion met 3-0 te winnen van laagvlieger Cagliari.

Zlatan Ibrahimovic zette Milan, dat aantrad met de Nederlanders Clarence Seedorf, Mark van Bommel en Urby Emanuelson in de basis, op het goede spoor. De Zweed opende na een half uur de score met een fraaie vrije trap. Antonio Nocerino maakte er voor rust 2-0 van, na de pauze bepaalde Massimo Ambrosini de eindstand op 3-0. De routinier, als invaller in de ploeg gekomen, scoorde op aangeven van Emanuelson. Bij AC Milan bleef aanwinst Maxi Lopez, gehuurd van Catania, op de reservebank.

Door de winst is AC Milan koploper Juventus, dat zaterdag de topper tegen Udinese met 2-1 won, tot op één punt genaderd. Juventus en Milan hebben respectievelijk zes en vijf punten voorsprong op Udinese, dat nog altijd derde staat. Inter had die derde plaats kunnen overnemen, maar liet zich zondag verrassen door Lecce (1-0).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen