Pepe: "Ik stond niet bewust op Messi's hand"

Koen Freriks
19 januari 2012, 21:53

Pepe beweert dat hij niet bewust op de hand van Lionel Messi is gaan staan. De verdediger van Real Madrid zegt dat in een statement op de website van zijn club. De Portugees maakt desondanks zijn excuses aan de Argentijnse ster van FC Barcelona.

"Het incident met Messi was onbewust. Toch wil ik mijn excuses aanbieden als hij zich aangevallen voelt", aldus Pepe op de website. "Het enige waar ik mee bezig ben, is het verdedigen van mijn team en de club. Ik geef daarbij mijn hart en ziel, maar de gedachte dat ik een collega daarom zou verwonden is nog nooit bij mij opgekomen", betoogt hij.

Pepe staat ondanks zijn brave woorden niet bepaald bekend als lievelingetje. De Portugese international is vaker over de schreef gegaan tegen spelers van Barcelona. Woensdag had de verdediger rood moeten hebben toen hij op de hand ging staan van Messi, maar het bleef bij geel. De woorden van Pepe spreken de beelden van het incident nogal tegen, aangezien hij wel een erg ongewoon tussenstapje maakt op de hand van de aanvaller van Barça. De actie van Pepe leverde hem zelfs veel kritiek op in de Madrileense kranten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen