Strafschoppen Van Persie helpen Arsenal verder

29 januari 2012, 19:00

In de vierde ronde van de FA Cup is Arsenal met de schrik vrij gekomen. In het eigen Emirates Stadium tegen Aston Villa keek de Londense ploeg halverwege tegen een 0-2 achterstand aan, maar die schade werd in het tweede bedrijf weggepoetst: 3-2.

Robin van Persie was weer van groot belang voor Arsenal. Met een benutte penalty bracht hij zijn club tien minuten na rust terug tot 1-2. Luttele minuten daarna maakte Theo Walcott gelijk, waarna het woord weer aan Van Persie was. Opnieuw vanaf elf meter schoot hij de winnende treffer tegen de touwen. Villa, dat voor rust via Richard Dunne en Darren Bent toegeslagen had, kwam die klap niet meer te boven.

Omdat Manchester City en Manchester United uitgeschakeld zijn, behoort Arsenal tot de grote favorieten om de FA Cup te winnen. Man United ging zaterdag onderuit tegen Liverpool. Dirk Kuyt maakte op Anfield Road de winnende voor the Reds: 2-1.

In de vijfde ronde van de FA Cup speelt Arsenal tegen Sunderland of Middlesbrough. Beide teams speelden zondag, bij Sunderland, 1-1 en moeten dus op herhaling.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen