Catania buigt niet voor Roma in resterend half uur

8 februari 2012, 21:27   Bijgewerkt: 8 februari 2012, 21:39

Catania heeft woensdagavond een puntje overgehouden aan het treffen met AS Roma. Het duel in de Serie A woensdagavond afgesloten op 1-1. Dat was afgelopen weekeinde ook de stand toen de scheidsrechter in de 65e minuut besloot de wedstrijd te staken wegens de overvloedige regenval. Het vele water maakte het veld in Stadio Massimo onbespeelbaar.

Nicola Legrottaglie had namens de Sicilianen de score geopend halverwege de eerste helft. Hij liet doelman Maarten Stekelenburg kansloos met een kopbal in de bovenhoek. De vreugde duurde vier minuten. Daniele de Rossi maakte gelijk, eveneens met het hoofd. In de 25 minuten die nog moesten worden gespeeld kregen beide ploegen geen grote kansen maar elk nog wel twee gele kaarten.

Catania staat veertiende na de remise, Roma blijft zesde.