Krul helpt Newcastle langs Arsenal op ranglijst

Koen Freriks
1 februari 2012, 22:45   Bijgewerkt: 1 februari 2012, 23:31

Als Robin van Persie niet tot scoren komt, is Arsenal kwetsbaar. Dat werd woensdagavond eens te meer duidelijk. The Gunners verspeelden bij Bolton Wanderers dure punten, omdat er geen doelpunten vielen. Zelfs de topscorer van de Premier League kon daar dit keer niets aan doen.

Arsenal speelde tegen Bolton vooral in het begin niet slecht, maar heeft zoals vaker moeite om zakelijk een wedstrijd naar zich toe te trekken. De aangewezen man daarvoor is Robin van Persie, maar de aanvoerder had pech dat zijn inzetten een keer de paal en de lat raakten. Het inbrengen van Thierry Henry na een uur spelen, maar ook hij bracht niet de beslissing. Van Persie had dat laat in de wedstrijd nog wel een keer kunnen doen, maar zijn vizier stond net niet genoeg op scherp.

Bij Newcastle United was een andere Nederlander wel beslissend. Tim Krul stopte in de wedstrijd tegen Blackburn Rovers een strafschop en ook de rebound die daar op volgde. De voorsprong van Newcastle, opgebouwd door een eigen goal van Scott Dann, bleef daardoor behouden. Gabriel Obertan verdubbelde laat in de wedstrijd de score.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen