Liverpool verpulvert Brighton in FA Cup

19 februari 2012, 19:26   Bijgewerkt: 19 februari 2012, 19:36

Liverpool heeft zich op overtuigende wijze weten te plaatsen voor de volgende ronde van de FA Cup. De ploeg van trainer Kenny Dalglish had zondagmiddag in de vijfde ronde van het Engelse bekertoernooi geen kind aan het nietige Brighton & Hove Albion: 6-1.

Dalglish wilde geen risico nemen tegen de laagvlieger en trad aan in een sterke opstelling met onder meer Luis Suarez. Dirk Kuyt mocht een kwartier voor tijd invallen. De Oranje-international zag vanaf de bank dat Martin Skrtel The Reds een droomstart bezorgde door al in de vijfde minuut voor de openingstreffer te tekenen. Kazenga Lua Lua bracht de bezoekers na ruim een kwartier verrassend op gelijke hoogte: 1-1.

Brighton deed zichzelf echter de das om door in het restant van de wedstrijd liefst driemaal in eigen doel te schieten. Vooral voor Liam Bridcutt was het een ongelukkige avond. De middenvelder van Brighton nam twee van de drie eigen goals voor zijn rekening. Andy Carroll en Luis Suarez voltooiden de zesklapper. Suarez miste in de slotfase nog een penalty.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen