Marcellis terug in basis: "Nergens last van"

2 februari 2012, 08:51

Dirk Marcellis keerde in de bekerwedstrijd tegen GVVV terug in de basis bij AZ. De rechtsback was in de eerste maanden van dit seizoen een vaste waarde, maar verloor door een blessure zijn plekje aan Etiënne Reijnen. Sinds de winterstop is Marcellis weer honderd procent fit en hij is blij dat hij nu ook weer op het veld staat.

"Fysiek kan ik het in ieder geval aan, ik heb nergens meer last van", zegt Marcellis op de website van AZ. "Ik hoorde een dag voor de wedstrijd dat ik zou spelen. Toen hebben we echt gericht op deze wedstrijd getraind en wist ik waar ik aan toe was."

Marcellis heeft gestaag aan zijn herstel gewerkt, zegt hij. "Tijdens de revalidatie kon ik vanwege het gips om mijn voet de eerste drie weken alleen maar fietsen. Tijdens het trainingskamp in Turkije heb ik weer volop met de groep mee kunnen doen en heb ik drie keer een helft meegespeeld in een oefenwedstrijd. Dat aansluiten bij de groep was best lastig als je tien weken relatief niets hebt kunnen doen. Dan moet je extra hard werken. Vorige week heb ik negentig minuten met Jong AZ gespeeld en ook nu weer een hele wedstrijd. Daar ben ik blij mee", aldus de rechtervleugelverdediger.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen