McClaren: "Duels met Heracles altijd speciaal"

9 februari 2012, 15:52

FC Twente-coach Steve McClaren kijkt uit naar de wedstrijd tegen Heracles Almelo, vrijdag in Enschede. Hij ziet de derby als een volgende test voor zijn elftal, dat met zeges op RKC (5-0) en FC Groningen (4-1) goed uit de winter lijkt te zijn gekomen.

"Wedstrijden tegen Heracles zijn altijd speciale duels", zegt McClaren op de website van de Tukkers. "FC Twente heeft het vaak moeilijk tegen Heracles en ze doen het ook dit seizoen goed in de Eredivisie. Een team dat boven zichzelf uitstijgt."

McClaren zag Heracles zondag een punt pakken tegen een andere kandidaat voor de titel, PSV (1-1). "PSV speelde goed, maar vergat de wedstrijd te beslissen. Heracles gaf niet op, veranderde een paar dingen en pakte een punt. Ze hebben een team dat eigenlijk nooit opgeeft. Zij kunnen goed voetbal spelen. Het wordt geen gemakkelijke wedstrijd voor ons. Ik zie het als een nieuwe test voor het team", aldus de Brit.

FC Twente staat qua verliespunten gelijk met koploper PSV en wordt door het goede spel na de winterstop getipt als titelfavoriet. Zo ver wil McClaren echter nog niet gaan. "We kijken niet naar de ranglijst. Het gaat erom dat we in de laatste vijf wedstrijden nog steeds op een van deze bovenste plaatsen staan. We hebben als team ook onze ups and downs en zullen niet elke wedstrijd goed spelen. We moeten bijblijven en proberen elke wedstrijd te winnen. Deze maand spelen we twee of drie wedstrijden in de week en na deze periode heb ik een goed beeld waar dit team toe in staat is."

Denny Landzaat, Dwight Tiendalli en Wesley Verhoek ontbreken tegen Heracles.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen