Pirlo: "Ik ben klaar voor gevecht met Milan"

Koen Freriks
19 februari 2012, 10:40

Andrea Pirlo mocht afgelopen zomer gratis vertrekken van AC Milan. De Italiaanse middenvelder stapte over naar Juventus en is daar uitgegroeid tot de onbetwiste regisseur, zoals hij in zijn beste jaren ook was. De routinier kijkt uit nu al uit naar de ontmoeting met zijn oude club volgende week.

Pirlo hielp Juventus zaterdag aan een belangrijke winst op Catania. "Ik ben blij met het doelpunt, want die was erg belangrijk op dat moment. We doen het altijd goed tegen kleine ploegen, maar hadden de laatste tijd moeite met scoren."

Volgende week wacht Pirlo een reünie met zijn oude ploeggenoten waar hij vorig jaar nog kampioen mee werd. "De terugkeer in San Siro wordt spannend, maar ik zal er niet emotioneel door worden. Daar is de wedstrijd te belangrijk voor. Ik denk dat Juventus niet de favoriet is."

Juventus en AC Milan hebben dit seizoen al vaak de koppositie aan elkaar af moeten staan dit seizoen. Beide topclubs lijken gezien de stand op de ranglijst ook uit te gaan maken wie er kampioen wordt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen