Roda op volle kracht naar Heracles Almelo

17 februari 2012, 17:32

Trainer Harm van Veldhoven van Roda JC Kerkrade kan over een volledig fitte selectie beschikken voor de lastige uitwedstrijd tegen Heracles Almelo, zaterdag om 20.45 uur. Davy de Beule en Wiljan Pluim kampen wel met lichte pijntjes, waardoor Van Veldhoven hen wellicht uit voorzorg aan de kant houdt.

“Het is gemakkelijker voor een ander te kiezen als je beschikt over een voltallige selectie", aldus Van Veldhoven in De Limburger. “Ik wil spelers hebben die honderd procent fit zijn. Dit is een hele belangrijke wedstrijd, want ik beschouw Heracles als onze grootste concurrent voor de plekken acht, negen."

Roda heeft vier punten meer dan Heracles. Met het oog op Europees voetbal zijn de belangen dus groot op het kunstgras van het Polman Stadion. “We hebben door de vorst de afgelopen weken veel op kunstgras getraind”, gaat de Belgische tacticus verder. “Aan de andere kant is het voor een aantal jongens de eerste keer dat ze op dit niveau op kunstgras moeten aantreden. Je hebt het er wel over om hen goed voor te bereiden, maar je moet er ook niet te veel over praten. Het mag namelijk nooit als excuus worden gebruikt als het minder zou lopen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen