Assaidi: "Groei naar mijn oude niveau toe"

25 maart 2012, 12:31

SC Heerenveen-vleugelspeler Oussama Assaidi speelde zaterdagavond een sterke partij tegen VVV Venlo. Mede dankzij zijn goede acties versloeg de ploeg van trainer Ron Jans de Limburgers met 4-1. Assaidi is zelf maar gematigd tevreden over zijn huidige spel, maar voelt dat hij aan het groeien is naar zijn topvorm.

"Ik ben nog niet op mijn oude niveau, maar het zit er wel aan te komen.  Ik heb door mijn blessures zo’n drie maanden niets kunnen doen. Dit was pas de tweede keer sinds mijn rentree dat ik negentig heb gespeeld. Bovendien was dit de derde wedstrijd in een week, dat voel ik wel aan mijn benen", laat Assaidi op de officiële website van Heerenveen weten.

De Friezen gingen in korte tijd twee keer onderuit tegen PSV, waarna er kritiek kwam. "Iedereen deed net of het heel erg slecht ging met ons, maar we verloren gewoon twee keer van PSV. Dat kan toch? PSV is een titelkandidaat. Ik vond het allemaal wat overdreven. We zijn echt niet ineens kansloos voor de vierde en vijfde plek. We doen nog steeds volop mee om de vierde en vijfde plaats, daar moeten we ook voor gaan", aldus Assaidi.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen