Bayern boekt zuinige zege op Hannover 96

Ger
24 maart 2012, 17:31   Bijgewerkt: 24 maart 2012, 17:38

Bayern München heeft de achterstand op lijstaanvoerder Borussia Dortmund voorlopig teruggebracht tot twee punten. De ploeg van coach Jupp Heynckes won zaterdag voor eigen publiek met 2-1 van Hannover 96. Nummer drie Borussia Mönchengladbach ging onderuit.

Toni Kroos en invaller Mario Gomez waren trefzeker voor Bayern. Een kwartier voor het einde scoorde Hannover via Didier Konan tegen, maar verder kwamen de bezoekers niet. Bij de thuisclub speelde Oranje-international Arjen Robben de volledige wedstrijd. Dortmund komt zondag pas in actie. De koploper gaat op bezoek bij 1.FC Köln.

Mönchengladbach incasseerde na de bekeruitschakeling van afgelopen woensdag een nieuwe domper. De werkgever van Roel Brouwers liet zich verrassen door 1899 Hoffenheim: 1-2. Door de nederlaag kan Schalke 04 later op zaterdag de derde plaats overnemen van Gladbach.

Trainer Jos Luhukay sprokkelde met FC Augsburg op het nippertje een puntje bij Werder Bremen. Niclas Füllkrug bracht de thuisploeg na ruim een uur aan de leiding. In blessuretijd hielp de Nederlandse verdediger Paul Verhaegh zijn werkgever aan een remise.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen