Jol met Fulham geen partij voor Swansea

17 maart 2012, 17:55

Swansea City blijft uitstekend presteren in de Engelse competitie. Zaterdag, een week na de knappe thuiszege op Manchester City (1-0), zetten de Welshmen het Fulham van coach Martin Jol op diens Craven Cottage te kijk: 0-3.

Bij Fulham had voormalig FC Twente-spelmaker Bryan Ruiz een basisplaats, maar de Costaricaan bakte er evenals zijn ploeggenoten niets van. De Londenaren wisten zich geen raad met het verzorgde spel van Swansea, dat volkomen verdiend won. Gylfi Sigurdsson (2) en Joe Allen maakten de doelpunten. Bij Swansea stond Michel Vorm onder de lat, maar de Oranje-international had vrijwel niets te doen. Hij hield met Swansea voor de twaalfde keer deze jaargang de ‘nul’.

Door de overwinning gaat Swansea Fulham voorbij op de ranglijst. The Swans staan nu keurig achtste in de Premier League, al komt de concurrentie later nog in actie.

Bankzitter Ronnie Stam zag hekkensluiter Wigan Athletic thuis een punt pakken van West Bromwich Albion: 1-1. Desondanks staan The Latics nog altijd onderaan, al zijn ze nu nog maar één punt verwijderd van de veilige zeventiende positie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen