Maduro: "Moeten het thuis kunnen afmaken"

30 maart 2012, 07:00

Vanaf de tribune van het AFAS Stadion zag Hedwiges Maduro donderdag toe hun zijn club, Valencia, onderuit ging bij AZ. In Alkmaar werd het 2-1, een resultaat dat volgens de Nederlandse verdediger echter nog alle perspectief biedt voor de return.

“We wilden hier heel graag winnen, dus het zegt genoeg over AZ dat we daar niet in geslaagd zijn”, geeft hij de Alkmaarders een compliment in gesprek met FCUpdate.nl. “AZ heeft de kansen die ze kregen, goed afgemaakt. Wij slaagden daar minder in.” Toch benadrukt Maduro dat 2-1 voor zijn ploeg zo slecht nog niet is. “Gelukkig hebben we wel het belangrijke uitdoelpunt gemaakt. Wij zijn thuis altijd sterk, dus met deze uitgangspositie moeten we het volgende week voor eigen publiek af kunnen maken.”

Zelf kwam Maduro in Alkmaar niet in actie. Sterker nog, de international zat niet eens bij de wedstrijdselectie. En dat terwijl hij inmiddels wel volledig hersteld is van de enkelblessure die hem een half jaar aan de kant gehouden heeft. “Ik ben fit, voel me goed. Volgens mij zou ik gewoon negentig minuten kunnen spelen, maar de trainer is heel voorzichtig met me. Het is ook een lastige periode om terug in het elftal te komen, want de laatste tijd winnen we weinig. De druk neemt daardoor wat toe. Maar we spelen nog veel wedstrijden dit seizoen, dus ik ben er van overtuigd dat mijn kans nog wel komt. Misschien volgende week tegen AZ, ja. Het zou hartstikke mooi zijn als ik dan mijn rentree kan maken en als invaller wat minuten mag spelen", besluit hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen