Poulsen: "2-1 is goed, maar Valencia blijft favoriet"

30 maart 2012, 07:15

Realisme overheerste bij AZ na het duel tegen Valencia. Voor eigen publiek boekten de Alkmaarders een knappe, maar nipte zege (2-1). Ondanks die overwinning blijft Valencia volgens Simon Poulsen de favoriet om de halve finale te halen.

“Deze zege is voor ons heel mooi, maar we moeten eerlijk zijn: Valencia kan met dit resultaat ook leven. Ik zou heel graag willen zeggen dat de kansen voor de return nu fifty-fifty zijn, maar dat is niet zo. Valencia blijft de favoriet”, zegt hij tegen FCUpdate.nl.

Opvallend was vooral hoe dapper en enthousiast AZ in het laatste kwart van de wedstrijd, toen het nog 1-1 stond, op zoek ging naar het winnende doelpunt. “Maar dat is toch logisch”, zegt Poulsen zonder blikken of blozen. “We staan in de kwartfinale van de Europa League. Dan moet je ook ambities hebben en voor de halve finale gaan. Het stond 1-1, dat is internationaal gezien geen goede uitslag. We gingen voor de overwinning. Verliezen in de kwartfinale van Valencia zou geen schande zijn, maar daar dachten wij niet aan. We wilden gewoon winnen. Prachtig dat het ook gelukt is.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen