Prachtgoal Benzema helpt Real in het zadel

31 maart 2012, 21:46

Koploper Real Madrid heeft het lastige uitduel met Osasuna overtuigend gewonnen. De formatie van coach José Mourinho zegevierde zaterdag met 5-1 in Pamplona en zet nummer twee FC Barcelona daarmee op negen punten achterstand. Barça ontvangt later op de avond nog wel Athletic de Bilbao.

Osasuna verloor in de eerste seizoenshelft met 7-1 bij Real Madrid en zelfs met 8-0 bij FC Barcelona. Maar Osasuna uit en thuis is een wereld van verschil. En dus werd Real een moeilijke avond voorspeld in Pamplona, zeker omdat Barcelona er vorige maand nog voor de bijl ging.

Maar van die lastige avond kwam in de praktijk niets terecht. Real, dat een slechte nachtrust genoot vanwege feestende studenten, kwam al na zeven minuten op 0-1. Karim Benzema volleerde na zeven minuten á la Marco van Basten raak, na een voorzet van Cristiano Ronaldo.

Vanwege aanmerkingen op de arbitrage werd de coach van Osasuna kort daarna weggestuurd. De tacticus, José Luis Mendilibar, zag zijn team vanaf de tribune in het vervolg flink op de broek krijgen. Ronaldo en Gonzalo Higuain scoorden beide twee keer, waardoor Real uitliep tot 1-5. Nino deed tussendoor iets terug voor de thuisclub, waar Roland Lamah (ex-Roda JC Kerkrade) in blessuretijd de rode kaart kreeg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen