Situatie Muamba werpt schaduw over duel Bolton

22 maart 2012, 16:55

De situatie van Fabrice Muamba is nog altijd zorgwekkend, maar de afgelopen dagen heeft de middenvelder van Bolton Wanderers veel vooruitgang geboekt. Coach Owen Coyle van The Trotters is enorm verrast door de ontwikkelingen van Muamba, die inmiddels weer zelfstandig ademt en zijn armen en benen weer enigszins kan bewegen.

"De progressie die hij maakt is verbazingwekkend", citeert Sporza de oefenmeester van Bolton. "We mogen echter niet te hard van stapel lopen, want de toestand van Fabrice is nog altijd kritiek. Hij moet voorlopig nog op de afdeling intensive care blijven. Hij heeft veel aan alle steunbetuigingen."

Komende zaterdag treedt de huidige nummer achttien van Engeland aan tegen Blackburn Rovers. "Sowieso wordt dat een moeilijk moment. Ik zal van niemand eisen dat hij speelt als hij niet wil. Het is normaal dat we met onze gedachten bij Fabrice zijn."

Muamba werd in het FA Cup-duel met Tottenham Hotspur plots onwel. Na reanimatiepogingen, die een minuut of tien duurden, werd de 23-jarige Congolees met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen