Dost: "Bij vlagen weggetikt door Heracles"

Koen Freriks
29 april 2012, 09:55

SC Heerenveen was zaterdagavond de dodelijke voorhoede weer eens dankbaar. Bas Dost bleef realistisch na de 4-2 zege op Heracles Almelo. "Wij hebben hier heel veel geluk gehad."

Heerenveen bleef mede door twee treffers van Dost in de race om de tweede plek in de Eredivisie. De spits, die met masker speelde, was duidelijk voor zijn eigen ploeg. "De teamprestatie was ondermaats. Wij hebben hier heel veel geluk gehad, want het was een hele slechte wedstrijd", aldus Dost, die de teller in de Eredivisie zag oplopen naar dertig doelpunten, tegen Eredivisie Live.

"We werden bij vlagen helemaal weggetikt. We zaten er niet kort genoeg op en waren telkens een stap te laat. Wij schieten er dan wel vier in, maar Heracles heeft wel zeven of acht opgelegde kansen gekregen", luidde de analyse van de goalgetter. "Maar goed, we staan er wel heel goed voor."

Heerenveen rukte op naar de vierde plaats en kan vandaag rustig kijken naar de concurrenten. AZ en Feyenoord spelen tegen elkaar, FC Twente krijgt Ajax op bezoek en PSV moet naar Roda JC.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen