'Giroud moet nieuwe stormram Bayern worden'

Koen Freriks
29 april 2012, 09:43

Bayern München is in de zoektocht naar een stormram uitgekomen bij Olivier Giroud. De 25-jarige aanvaller, 1.92 meter lang, heeft volgens Bild al een eerste gesprek gevoerd met technisch manager Christian Nerlinger.

Bayern wil voor volgend seizoen een sturmkracher achter de hand hebben, zoals Uli Hoeness aankondigde. Ivica Olic laat in de spits een gat achter door naar VfL Wolfsburg te vertrekken.

Giroud is dit seizoen op schot in de Ligue 1 met twintig treffers. De Fransman, die een clausule van tien miljoen euro in zijn contract heeft staan, staat met Montpellier op de eerste plaats in de Ligue 1. Hij hoeft waarschijnlijk geen transfer te maken om volgend seizoen Champions League-voetbal te spelen, maar wil graag naar een grotere club vertrekken. Nerlinger zou speciaal naar Frankrijk zijn gevlogen om met Giroud te praten.

Bayern moet ook snel zijn als het de Franse sensatie wil vastleggen. Scouts van Arsenal en Liverpool zouden vrijdag tijdens Toulouse-Montpellier op de tribune hebben gezeten voor Giroud.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen