Schalk vervangt niet-fitte Kolk in Enschede

13 april 2012, 12:11

NAC Breda treedt dit weekend tegen FC Twente aan met Alex Schalk in de punt van de aanval. De jonge aanvaller krijgt een kans omdat Santi Kolk niet fit is, laat trainer John Karelse weten op de website van zijn club. Naast Kolk ontbreken ook de geschorste Nemanja Gudelj en de geblesseerde Mike Zonneveld in de selectie.

Karelse hoopt voor een stunt te kunnen zorgen in Enschede. ''Natuurlijk is FC Twente een loodzware wedstrijd en wordt het ontzettend moeilijk om daar een goed resultaat te boeken, maar we hebben dit seizoen al vaker laten zien dat we het goede clubs lastig kunnen maken. Die prestaties volgden ook wel eens na een slechte wedstrijd, zoals afgelopen tegen Heracles. Daar zullen we ons aan vast moeten houden en het zou mooi zijn als we in Enschede voor een stuntje kunnen zorgen'', stelt de coach.

Afgelopen woensdag verloor NAC Breda op eigen veld met 1-2 van Heracles Almelo. Een meevaller was vervolgens dat VVV Venlo, dat net onder de rode streep staat, een dag later ook verloor. ''Daar was ik wel blij mee'', geeft Karelse toe. ''Door de positie die we nu op de ranglijst bezetten zijn we genoodzaakt VVV Venlo in de gaten te houden. Het was dan ook positief dat zij niet van onze nederlaag profiteerden.''

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen