Wouters: ''Iets goed te maken tegen VVV''

13 april 2012, 13:46

Voor FC Utrecht telt komende zondag tegen VVV Venlo maar één ding: de drie punten. Na de smadelijke nederlaag van donderdag bij hekkensluiter De Graafschap (3-0) is de ploeg uit op sportieve revanche, zegt coach Jan Wouters op de clubwebsite.

''Wij hebben na de nederlaag tegen De Graafschap iets recht te zetten. Alleen de winst telt. We zullen thuis het spel moeten bepalen en het doel is het publiek vermaken. Maar nogmaals: alleen winst telt'', is de heldere boodschap van de coach.

Met VVV, de huidige nummer zestien van de Eredivisie, treft FC Utrecht zondag een tegenstander die al vijf duels op rij verloren heeft. Toch is Wouters op zijn hoede. ''VVV heeft na de winterstop veel meer voetbal in het team gekregen. Ze hebben met spelers als Ismo Vorstermans en Steven Berghuis meer voetballend vermogen gekregen. Voorin zijn ze snel met Wildschut en nog een paar rappe jongens. Voetballend zit het goed in elkaar. Ton Lokhof kennende, vindt hij dat ook belangrijk.''

Wouters kan tegen VVV niet beschikken over de geblesseerden Jacob Mulenga, Leon de Kogel en Michael Zullo. Nana Asare keert terug in de ploeg na een schorsing.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen