Lokhoff haalt oude bekende Altheer naar VVV

11 mei 2012, 15:07   Bijgewerkt: 11 mei 2012, 15:43

Jeffrey Altheer speelt komend seizoen mogelijk weer in de Eredivisie. De 25-jarige verdediger, die ook op het middenveld uit de voeten kan, heeft een contract voor drie seizoenen getekend bij VVV Venlo. Hij komt transfervrij over van Helmond Sport.

Altheer is afkomstig uit de jeugd van Feyenoord. Daarna speelde hij jaren voor Excelsior, zowel in de ere- als eerste divisie. In die periode werkte hij al samen met Ton Lokhoff, de huidige trainer van VVV Venlo. Sinds 2009 stond hij onder contract bij Helmond Sport. "Jeffrey is een multifunctionele speler die graag in een controlerende rol speelt. Hij kan centraal in de verdediging en centraal op het middenveld goed uit de voeten. De afgelopen tweede competitiehelft speelde hij met een van onze andere nieuwelingen, Guus Joppen, een belangrijke rol bij het sterk spelende Helmond Sport", aldus VVV Veno-directeur Wim Dusseldorp op de website van zijn club.

VVV Venlo probeert zich via de nacompetitie te handhaven in de Eredivisie. Overigens is de kans aanwezig dat VVV in de finale van die nacompetitie speelt tegen Helmond Sport, de club waarvoor zomeraanwinsten Altheer en Joppen nu nog uitkomen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen