Lehmann plaatst zijn vraagtekens bij Mannschaft

8 juni 2012, 09:27

Duitsland wordt door velen beschouwd als dé te kloppen ploeg op het EK. Voormalig doelman Jens Lehmann is echter een stuk minder optimistisch. De 61-voudig international van de Mannschaft is van mening dat de ploeg van bondscoach Joachim Löw vastigheden ontbeert.

"In de voorbereiding is te weinig met een vaste basisploeg gespeeld, terwijl het verleden juist leert hoe belangrijk dat is", tekent VI op uit de mond van Lehmann. "Er zijn nog teveel vraagtekens in de aanloop naar het duel met Portugal. Bastian Schweinsteiger, Per Mertesacker, Miroslav Klose en Mario Gotze kampen bijvoorbeeld nog met pijntjes. Het is zaak dat zij topfit geraken."

"En dan doelman Manuel Neuer. Volgens mij heeft-ie nog altijd iets last van zijn schouder", vervolgt de oud-keeper van Arsenal. "Ik heb hem al lang niet meer een verre uitworp zien doen, normaal toch een van zijn sterke punten. En stel je voor dat Manuel geblesseerd raakt..."

Lehmann twijfelt ook aan de overige spelers van Bayern München in de Duitse selectie. "Ik geloof nóóit dat zij het verlies van de Champions League-finale al verwerkt hebben. Dat kan alleen maar door wedstrijden te spelen, maar zij hebben juist vrijaf gekregen. In mijn beleving heeft Löw een wonder nodig om Europees kampioen te worden..."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen