Van Marwijk: "Irritaties vind ik niet erg"

12 juni 2012, 18:43   Bijgewerkt: 12 juni 2012, 18:49

Bondscoach Bert van Marwijk maakt zich geen enkele zorgen over de sfeer bij Oranje. Een dag voor de kraker tegen Duitsland liet de bondscoach weten dat de ploeg er, in zijn ogen, helemaal klaar voor is. Dat er bepaalde irritaties zijn na het verlies tegen de Denen, deert hem niet. “Daardoor kan je als speler juist extra gemotiveerd raken.”

Sinds het verlies tegen de Denen (0-1) is er veel gezegd en geschreven over de sfeer bij Oranje. De selectie zou in verschillende kampen verdeeld zijn, sommige spelers zouden mentaal geknakt zijn en anderen zouden het oneens zijn met de bondscoach.

Van Marwijk haalde er dinsdag zijn schouders over op. “Zulke verhalen krijg je altijd na een nederlaag. Het schijnt er bij te horen, ik ben er aan gewend. Natuurlijk neemt de spanning toe als je verloren hebt, ook bij ons. Daardoor ontstaan irritaties, maar dat vind ik helemaal niet erg. Daardoor kan je als speler juist extra gemotiveerd raken. Als je het zo bekijkt, is er met dit team helemaal niets aan de hand”, benadrukte hij.

"Wij verheugen ons ontzettend op deze wedstrijd", vervolgde de coach. "Duitsland is sterk, maar wij kunnen ze verslaan. Hoe? Dat ga ik hier natuurlijk niet zeggen. Net zoals ik, zoals altijd, niets over de opstelling zeg. Dat zien jullie allemaal morgen wel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen