Feyenoord pas na rust langs Nieuwleusen

12 juli 2012, 21:47

Twee dagen na de wat magere zege op FC Horst (1-5) heeft Feyenoord ook tegen Nieuwleusen geen verpletterende indruk gemaakt. Tegen de amateurselectie keek de nummer twee van de Eredivisie zelfs enige tijd tegen een achterstand aan.

De amateurselectie van Nieuwleusen kwam op sportpark Hulsterlanden na 25 minuten brutaal op 1-0. Een kwartiertje later tekende Guyon Fernandez, die vroeg in de wedstrijd een penalty gemist had, voor de gelijkmaker. Verder kwam Feyenoord in de eerste 45 minuten echter niet, waardoor beide teams met 1-1 gingen rusten.

Na de pauze slaagde Feyenoord er alsnog in om afstand te nemen van de amateurs. Weer Fernandez, Lex Immers, Sekou Cissé, Tonny Vilhena en Elvis Manu zorgden voor een 1-6 eindstand. Voor Immers betekende dit zijn eerste goal voor Feyenoord.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!