Geen schot in Vlaar-transfer: "Zijn in afwachting"

21 juli 2012, 17:33   Bijgewerkt: 21 juli 2012, 18:05

De transfer van Ron Vlaar naar Aston Villa bevindt zich nog altijd in een impasse. Technisch directeur Martin van Geel heeft aangegeven dat de Engelse club nog geen contact heeft opgenomen en verwondert zich over de handelswijze van The Villans.

"Wij zijn in afwachting. We gaan zelf geen contact met ze opnemen. We hebben liever niet dat ze bellen, want dat betekent dat Ron bij Feyenoord blijft. Hij is een geweldige speler", stelt Van Geel tegenover Eredivisie Live. De technisch directeur eist duidelijkheid van de Premier League-club. "Wij willen nu ook wel eens weten hoe het zit."

Eerder sprak ook trainer Ronald Koeman al zijn ergernis uit over de gang van zaken. “Ik wil zo langzamerhand wel weten waar ik aan toe ben”, vertelde hij aan het AD. “Het is leuk als je een speler uitnodigt en hem een positief gevoel geeft, maar het lijkt mij dat je de transfer vervolgens direct afrondt als je die speler écht wilt hebben. Zo duur is hij niet.” Vlaar was afgelopen weekeinde op uitnodiging van de Engelsen te gast op Villa Park, maar daarna bleef het stil.

De Oranje-international ligt bij Feyenoord nog tot 2014 vast, maar kan voor een gelimiteerde transfersom vertrekken.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen