Goossens na debuut: "Ga niets forceren"

11 juli 2012, 08:19

John Goossens maakte dinsdag zijn eerste minuten in het shirt van Feyenoord. Tegen FC Horst maakte de middenvelder, transfervrij overgekomen van NEC, als invaller zijn officieuze debuut voor de Rotterdamse club. Een mooi moment, vindt hij.

"Hier heb ik enorm naar toegeleefd", zegt hij op de website van Feyenoord. Goossens kampte de laatste maanden van het afgelopen seizoen met een hardnekkige knieblessure. Hoewel hij zich inmiddels weer fit voelt, benadrukt de middenvelder dat voorzichtigheid geboden is. "Natuurlijk wil ik erg graag en de speelminuten van vanavond smaken naar meer, maar ik ben liever een heel seizoen fit dan dat ik nu ga forceren om bijvoorbeeld de voorronde Champions League mee te spelen. Al is dat dubbel, want dat wil ik dolgraag meemaken. Maar het voelt nu goed en als ik samen met de medische staf deze lijn doortrek heb ik er alle vertrouwen in dat ik fit blijf."

Tegen FC Horst deed Goossens als linksbuiten een half uurtje mee. Het waren zijn eerste speelminuten in lange tijd. "Het voelde heerlijk om te spelen, al was het wel even wennen. Sinds de eerste training heb ik uitgekeken naar mijn eerste wedstrijd en het geeft voldoening dat het nu eindelijk zo ver is. Het zal een lang seizoen worden, waarbij we iedere speler hard nodig zullen hebben. Ik heb er heel veel zin in", stelt hij.

Feyenoord won de oefenwedstrijd tegen FC Horst dinsdag uiteindelijk met 1-5.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen