Inter-coach: "Sneijder belangrijk, maar hij is te koop"

7 juli 2012, 16:16

Wesley Sneijder vertrekt mogelijk deze zomer bij Internazionale. Inter-trainer Andrea Stramaccioni, die onderstreept dat de middenvelder een belangrijke pion vormt in zijn plannen, laat desondanks weten dat de Oranje-international mag vertrekken als het juiste bedrag op tafel wordt gelegd.

'In het voetbal kun je nooit spreken van een speler die niet te koop is", laat de oefenmeester aan Corriere dello Sport weten. "Als er een mooi bod komt, kan ik de voorzitter Massimo Moratti zeggen om er over na te denken. Wesley Sneijder is belangrijk voor het team, maar ik kan niet zeggen dat hij niet te koop is."

Stramaccioni benadrukt dat hij Sneijder liever niet ziet vertrekken. "Hij is een dragende kracht in mijn plannen. We starten een nieuw project bij Inter en ik ben blij met de selectie die er nu staat. Er wordt geen speler aangetrokken waar ik het niet in zie zitten, ik heb veel contact met de president."

De coach ziet met vertrouwen uit naar komend seizoen. "Het debacle van vorig seizoen (Inter eindigde als zesde in de Serie A, red.) moet hersteld worden. Iedereen weet dat bij de club en iedereen is ook gretig om aan het nieuwe seizoen te beginnen."

Onlangs nam Inter al afscheid van ervaren krachten als Lúcio, Diego Forlan en Ivan Cordoba.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen