Seedorf ontvouwt ambities bij eerste persconfentie

10 juli 2012, 00:22

Wie denkt dat Clarence Seedorf naar Botafogo is gekomen om af te bouwen heeft het mis. De 36-jarige middenvelder is ondanks zijn goed gevulde prijzenkast nog altijd zeer ambitieus. Bij zijn eerste persconferentie maandag als speler van Botafogo zei Seedorf voor de Braziliaanse titel te willen strijden.

"Iedereen heeft een droom en mijn droom is het winnen van kampioenschappen met Botafogo. Maar dat moet op het veld gebeuren, we kunnen niets beloven", aldus Seedorf, die werd ontvangen door burgemeester Eduardo Paes van Rio de Janeiro.

Botafogo werd in 1995 voor het laatst kampioen van Brazilië en dus is de druk op Seedorf om de Braziliaanse club naar de titel te leiden groot. "Dat ben ik gewend, ik speel mijn hele carrière al voor clubs die moeten winnen. Mijn komst betekent niet automatisch dat we kampioen gaan worden, maar we hebben wel die droom en zullen daar keihard voor werken."

Seedorf hoopt zo snel mogelijk te kunnen debuteren in het zwart-witte shirt met rugnummer 10. "Ik pas me altijd vrij snel aan en het verschil met Italië is niet zo groot. Ik wil zo snel mogelijk voetballen."

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen