Utrecht: "Bereiken van play-offs zou hoofdprijs zijn"

21 juli 2012, 16:42

FC Utrecht mikt komend seizoen op een plekje in de play-offs. Algemeen directeur Wilco van Schaik, die weinig mutaties meer verwacht in de spelersgroep van de Domstedelingen voor het begin van het nieuwe seizoen, ziet met vertrouwen uit naar de komende jaargang,

"Er spelen verder geen transferzaken", stelt Van Schaik tegenover Voetbal International. "Rond Jan Wuytens gaan wel geruchten. Hij is met zijn aflopende contract voor veel clubs interessant, dat snappen we. Goeie leeftijd, veel ervaring, linksbenig als centrumverdediger. Maar geen club heeft zich tot nu gemeld. Er is niks concreet."

"We laten zo'n goeie basisspeler, net als Edouard Duplan of Nana Asare, ook niet zomaar gaan'", gaat de algemeen directeur verder. "Wij hebben namelijk ook een sportieve ambitie als club, al lijkt iedereen dat vergeten te zijn. Dit zijn uitstekende Eredivisiespelers. Als er verder niets gebeurt, is dit onze selectie voor komend seizoen. En daarmee kunnen we meedoen in de groep van zes tot en met twaalf, waar het bereiken van de play-offs voor deze groep een hoofdprijs zou zijn."

"Plaats acht zou een prijs voor ons zijn. Plaats negen of tien is reëler dan zes of zeven", meent Van Schaik.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen