'Bankgarantie kost Gudelj transfer naar Italië'

31 augustus 2012, 19:49

Nemanja Gudelj blijft voorlopig bij NAC Breda. De Servische middenvelder (20) stond in de belangstelling van Fiorentina, maar onderhandelingen tussen beide ploegen hebben niets opgeleverd.

Naar verluidt bood Fiorentina ongeveer twee miljoen euro voor Gudelj, plus een doorverkooppercentage van twintig procent bij een eventuele transfer. Dat bod vond NAC op zich prima, maar volgens BN De Stem weigert de club akkoord te gaan omdat Fiorentina geen bankgarantie kan overleggen.

Om dezelfde reden ketste afgelopen winter de transfer van Mounir El Hamdaoui van Ajax naar Fiorentina al af. Deze zomer maakte de Marokkaanse aanvaller alsnog de overstap naar Florence. Het is niet uitgesloten dat voor Gudelj hetzelfde scenario opgaat en hij dus in de winterstop toch naar La Viola verhuist.

Verder keert Wilko de Vogt terug naar NAC. De 36-jarige Bredanaar wordt reservekeeper achter Jelle ten Rouwelaar. Hij begon zijn carrière in 1996 bij NAC en was daarna actief bij onder meer RKC Waalwijk en FC Twente. Afgelopen seizoen stond hij op de loonlijst bij VVV Venlo.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen