Maaskant blijft hopen op Sloveen Kirm

30 augustus 2012, 14:31

FC Groningen en de transfermarkt vormen de laatste tijd geen gelukkig huwelijk. Edison Flores koos op het laatste moment voor Villarreal en het is ook onduidelijk of aanvaller Andraz Kirm naar de club kan komen.

Woensdag zou Kirm gepresenteerd worden, maar op het laatste moment werd de presentatie afgelast. Wisla Krakow was akkoord met de huurovereenkomst, maar liet op het laatste moment weten dat naast een bedrag ook het salaris van de Sloveen betaald zou moeten worden. “Het is jammer dat hij er nog niet bij is”, verklaarde coach Robert Maaskant tegenover Voetbal International. “Er wordt achter de schermen hard gewerkt, maar desalniettemin heb ik hem vrijdag niet ter beschikking tegen ADO Den Haag. We zijn al een week of vijf met deze jongen bezig.”

Ook Maaskant dacht dat het rond was. “We werden verrast. Ik hoop dat het alsnog rond komt. Ik had Kirm er graag bij gehad. Het is een rechtsbenige aanvaller die zowel op de linker- als de rechterflank kan spelen. Die kunnen we goed gebruiken.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen