Schaken: "Kunnen Kiev zeker pijn doen"

6 augustus 2012, 17:52

Ruben Schaken ziet de return van Feyenoord tegen Dinamo Kiev in de derde voorronde van de Champions League, dinsdag in De Kuip, positief tegenmoet. De speler vertrouwt erop dat de Rotterdammers de 2-1 achterstand kunnen wegwerken.

“Als wij top zijn, kunnen we Kiev uitschakelen”, zegt Schaken op de website van Feyenoord. Hij rekent op de steun van de fans in de uitverkochte Kuip. “Ik verwacht een heksenketel. Als ik de interviews van enkele spelers van Dinamo Kiev lees, zijn zij er allemaal van overtuigd dat ze hier gaan winnen. Toch denk ik niet dat zij zonder zorgen naar Rotterdam zijn gekomen. In een uitverkocht stadion met dat geweldige publiek achter ons is er van alles mogelijk.”

Maar het zijn de spelers die het moeten doen. Ze moeten ‘top’ zijn, beseft Schaken. “Anders hebben we op dit niveau niets te zoeken. Het zal een heel moeilijke wedstrijd worden, waarin zij vooral zullen uitgaan van de 2-1 voorsprong die ze hebben opgebouwd. Wij hebben veel snelheid in de ploeg, met name voorin. Als we daar goed gebruik van maken en compact spelen, kunnen we hen zeker pijn doen.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen