Braafheid, Cabral in wedstrijdselectie FC Twente

14 september 2012, 15:41

De selectie van FC Twente voor de wedstrijd tegen Willem II ziet er heel wat anders uit dan die voor de vorige wedstrijd, twee weken geleden tegen VVV Venlo. Nieuwelingen Edson Braafheid, Jerson Cabral en Dedryck Boyata debuteren bij de groep, terwijl Douglas en Nacer Chadli na een blessureperiode hun rentree kunnen maken.

Afwezig aan Enschedese kant zijn de geblesseerden Leroy Fer, Dmitry Bulykin en Andreas Bjelland. "Dat biedt voor andere spelers mogelijkheden. Zij moeten klaar zijn om die positie zo goed mogelijk in te vullen", zegt coach Steve McClaren op de clubsite.

FC Twente won zijn eerste vier competitieduels, maar McClaren ziet het duel in Tilburg als een nieuwe start. "Dat komt ook door de onderbreking in de competitie en de nieuwe spelers die erbij gekomen zijn. Er zal meer competitie zijn in de spelersgroep, vooral in defensief opzicht", aldus de Brit. Hij benadrukt dat tegenstander Willem II niet mag worden onderschat. "Willem II zal tegen ons resultaat willen halen en zich voor eigen publiek willen laten zien. Er wordt snel gezegd dat het een makkelijke wedstrijd voor FC Twente zal worden, maar dat is onzin. Er bestaan geen eenvoudige wedstrijden in de Eredivisie. Dat hebben we met de thuiswedstrijd tegen VVV Venlo kunnen zien. We zijn met allen goed begonnen aan de competitie en willen opnieuw een stap zetten."

FC Twente is vooralsnog de enige club zonder puntverlies in de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen