Galliani is blessures bij Milan zat

5 september 2012, 13:50   Bijgewerkt: 5 september 2012, 15:33

AC Milan kampt de afgelopen seizoenen met enorm veel blessureleed. Sinds de komst van trainer Massimiliano Allegri in 2010 heeft de club uit Milaan te maken gehad met maar liefst 137 blessuregevallen. Ook dit seizoen is het weer raak. Zo moet de Italiaanse club op dit moment belangrijke krachten als Kevin-Prince Boateng, Riccardo Montolivo, Alexandre Pato en Robinho missen met uiteenlopende blessures. Vice-voorzitter Adriano Galliani is de fysieke malheur echter zat en kondigt maatregelen aan.

"Juventus is titelfavoriet. Wij hebben ook een goed team, alleen hebben wij echt een probleem met die constante blessuregolf," zo meent hij in Gazetto dello Sport. "Iedereen weet dat dit een probleem is, ook de coach en de fitnesstrainers. We moeten er alles aan doen om een oplossing te vinden, want op dit moment komt er elke wedstrijd wel weer een blessuregeval bij."

De krant schrijft dan ook dat zonder alle fysieke leed niet Juventus, maar AC Milan volgens hen landskampioen van Italië zou zijn geworden.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen