Hoofdrol voor Vlaar bij gelijkspel Villa

30 september 2012, 19:04   Bijgewerkt: 30 september 2012, 19:20

Het Premier League-duel tussen Aston Villa en West Bromwich Albion is in een gelijkspel geëindigd. Op Villa Park stond na negentig minuten voetbal een 1-1 eindstand op het scorebord. Zowel Ron Vlaar als Karim El Ahmadi speelden de gehele wedstrijd voor de ploeg van trainer Paul Lambert. Shane Long tekende in de 51e minuut voor de 0-1 namens WBA, tien minuten voor tijd trok Darren Bent de stand weer gelijk.

Ron Vlaar was bij beide doelpunten betrokken. De oud-verdediger van Feyenoord tikte in de 51e minuut de bal tegen de voet van Shane Long, die vervolgens de openingstreffer mocht vieren. Vlaar won in de 80e minuut een kopduel, waardoor invaller Darren Bent voor de gelijkmaker kon zorgen.

WBA staat knap zesde in Engeland, met elf punten uit zes duels. Aston Villa doet het een stuk minder. De club uit Birmingham staat vijftiende, met vijf uit zes.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!