Karelse: "Zege geeft verjaardag extra glans"

21 september 2012, 17:54

In de Eredivisie pakte NAC Breda in de eerste vijf wedstrijden slechts twee punten, maar toch hadden de Brabanders deze week een feestje te vieren. De club vierde woensdag haar 100ste verjaardag. Zondag wacht met de thuiswedstrijd tegen AZ het sluitstuk van de festiviteiten. Coach John Karelse hoopt op drie punten.

"De leuke verplichtingen deze week hebben geen invloed gehad op onze voorbereiding. Alles is gericht op zondagmiddag. Een goede tegenstander wacht, al zijn de prestaties de laatste jaren tegen AZ erg goed", zegt Karelse op NAC.nl. De Brabanders verloren in oktober 2009 voor het laatst een Eredivisieduel met de Alkmaarders. Vorig seizoen werd in eigen huis nog met 2-1 gewonnen.

Karelse put geen extra motivatie uit het 100-jarig bestaan. “Ik verwacht dat mijn spelers elke week alles geven, zo ook zondag. Een overwinning zou de verjaardag van NAC wel extra glans geven”, besluit de oefenmeester, die niet kan beschikken over Mark Looms. De verdediger kampt met een voetblessure. Thilo Leugers of Jens Janse zal hem vervangen. Voor Tim Gilissen komt de ontmoeting met AZ zeer waarschijnlijk ook te vroeg, Standard Luik-huurling Danny Verbeek kan wel spelen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen